Diensten

Vakkundigheid, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Dat zijn belangrijke punten bij het uitvoeren van onze diensten. Klantgericht werken is voor ons vanzelfsprekend. Ongeacht waar u ons voor inschakelt, wij staan altijd voor u klaar.

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Stellingwerf kan u hele nieuwbouwproject verzorgen. Over de mogelijkheden van u wensen kunnen wij U dan ook uitgebreid informeren. Van een kleine uitbreiding van u huis tot een complete nieuwe woning. Wij helpen u van a tot z!

Aanbouw

Een aanbouw aan u woning kan de oplossing zijn wanneer u de keuken of woonkamer wilt uitbreiding. Bijvoorbeeld als je gezinsuitbreiding hebt. Een extra pluspunt is vaak dat de waarde van uw woning zal stijgen. Bij Bouwbedrijf Stellingwerf bent u aan het juiste adres en wij maken graag de aanbouw die aan u wensen voldoet.

Badkamer

Een badkamerverbouwing is vaak een ingrijpende klus. Een goede voorbereiding is daarom cruciaal en scheelt veel ellende. Bouwbedrijf Stellingwerf helpt u hier graag mee verder om u later van een prachtige nieuwe badkamer te laten genieten.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op

Dakkapellen

Een prima en vrij eenvoudige te realiseren manier om van dat kleine kamertje op de verdieping een prachtige en met licht overgoten kamer te maken. Wij helpen u graag verder met het kijken naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Elke woning, bedrijfs of kantoorpand heeft onderhoud nodig. Heeft u bijvoorbeeld last van rotte kozijnen of ramen? Of slecht werkende sloten of klemmende deuren? Wij pakken uw problemen aan. Goed onderhoud is ten slotte erg belangerijk voor het behoud van uw woning.

Renovatie

Geen nieuw huis te kopen maar uw eigen huis renoveren door bijvoorbeeld oude materialen te vervangen door nieuwe, en door oude daken te vervangen voor goed geïsoleerde daken. Uw woning kan weer prima voldoen aan de eisen van deze tijd.  Bouwbedrijf Stellingwerf helpt u graag met het renoveren van uw huidige of aangekochte woning.

Verbouw

Verbouwingen worden vaak uitgevoerd om een voor u ideale woning te realiseren. Misschien denkt u al een tijdje aan verbouwplannen? Bouwbedrijf Stellingwerf helpt u graag verder om u woongenot te optimaliseren.